“De beste levensverhalen zijn die, waarvan de lezer denkt dat hij het zelf had kunnen schrijven”

Levensverhaal

“Wat jij allemaal hebt meegemaakt, daar zou je een boek over kunnen schrijven.” Heb je dat vaker gehoord? Loop je met het idee om al die herinneringen op papier te zetten? Alleen komt het er maar niet van. Door herinneringen op papier te zetten worden de gebeurtenissen uit het verleden niet vergeten.

Heb jij een levensverhaal of ken jij iemand met een levensverhaal dat niet verloren mag gaan, dan kan ik wat voor jou betekenen. Op een laagdrempelige manier kan ik je levensverhaal voor je schrijven of je coachen bij het schrijven van je eigen verhaal. Op basis van een interview (verkennen) wordt jouw levensverhaal, of dat van jouw familieleden, tot een professioneel geschreven en/ of vormgegeven boek gemaakt. Je bepaalt zelf (herkennen) wat er in dat boek komt en of er foto’s bij komen. Het eindresultaat (erkennen) is een bijzondere en unieke uitgave.

Een heel persoonlijk cadeau voor jezelf, voor (klein)kinderen, andere familieleden, vrienden en/of bekenden. En misschien wel het belangrijkste: een blijvende, tastbare herinnering aan een bijzonder en uniek leven. Het boek komt niet in de boekhandel. Dit betekent dat het boek dat ik voor en/ of met je schrijf alleen bedoeld is voor een kring mensen om jou heen die je zelf uitkiest. Hierbij kan je denken aan je kinderen, familie, vrienden, bekenden, de klanten van je bedrijf, enzovoort. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel me of vul onderstaand formulier in om uit te vinden of dit is wat je zoekt.

Jouw levensverhaal op papier? Stuur me een bericht!