“Echte vrijheid krijg je alleen door eigen verantwoordelijkheid te nemen”

Over mij

Even voorstellen: Rineke Assink oprichter en eigenaar van vherken coaching, communicatie en training. Wonend in Dijkerhoek (Holten) samen met mijn partner, onze twee kinderen en onze hond. Hobby’s zijn hardlopen, yoga, lezen en voetballen. Mijn passie ligt bij het coachen van mensen die een doel hebben, maar het daarentegen lastig vinden om dat doel te bereiken. Coachen is voor mij werken vanuit intrinsieke motivatie. Kortom jou bewust laten worden van eigen patronen/ processen (verkennen) zodat je zelf ziet en ervaart wat dit met je doet (herkennen) om vervolgens zelf in beweging te komen naar een bewust gekozen volgende stap (erkennen).

Communicatie en taal is daarbij essentieel. Als docent Nederlands en communicatie en in mijn vorige baan als communicatiemedewerker vind ik het verhaal achter het verhaal net zo belangrijk. Dit is voor mij de unieke manier om mijn vaardigheden (coachen, communicatie en taal) te bundelen zodat ik jouw levensverhaal voor je op kan schrijven om het tot een uniek boek te maken of om je te coachen bij het schrijven van jouw levensverhaal.

Training is daarnaast een rode draad in mijn leven. Ik blijf graag in beweging, zowel fysiek als geestelijk, door te sporten in de buitenlucht. Op deze manier ben en blijf ik verbonden met mezelf en kan ik functioneren vanuit mijn hoofd, hart en lijf. Dit heeft mij bij de opleiding tot runningtherapeut gebracht zodat ik mijn passies hardlopen en coachen met elkaar kan verweven en ik jou op een actieve manier kan coachen om jou, op jouw niveau, vanuit je hoofd in je lijf te laten komen.

Aanvullend op bovenstaande informatie ontwikkel ik tevens onderscheidende programma’s rondom professionele en persoonsontwikkeling van mens, teams en organisatie.

Mijn opleidingen en ervaring 

Meer over mij weten? Stuur me een bericht!