“Vrijheid is voor mij combineren”

Opleiding en ervaring

 

Coaching

Naast praktijkervarene ben ik breed geschoold in diverse coachingsmethodieken. Ik heb de post-hbo opleiding Coaching voor Professionals gevolgd en ik ben aangesloten bij de ST!R en sta daar als erkend coach geregistreerd. In mijn aanpak staat echter niet de methodiek, maar de te bereiken doelen centraal. Om mezelf scherp te houden maak ik ook deel uit van een netwerk van coaches waar ik regelmatig mee samen kom om te reflecteren en mezelf te blijven verbeteren.

Communicatie en taal

Na mijn hbo studie communicatie ben ik werkzaam geweest als communicatiemedewerker in een ziekenhuis. Vervolgens heb ik vrij snel de overstap gemaakt naar het mbo en heb ik mijn didactische aantekening en de tweedegraadslerarenopleiding Nederlands volbracht. Ik ben ruim 13 jaar werkzaam als loopbaan- en leertrajectbegeleider, beroepspraktijkvormingsbegeleider (stages), (taal)assessor (beoordelaar) en docent Nederlands, communicatie en gastvaardigheden binnen het mbo.

Training

In 2019  heb ik de opleiding tot runningtherapeut voltooid. Hiervoor heb ik ook mijn uitgebreide EHBO diploma en een opleiding tot (hard)looptrainer gevolgd waardoor ik mij ook erkend runningtherapeut mag noemen. Ik sta hiervoor geregistreerd bij Runningtherapie Nederland.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht!